“Het is met oprechte blijdschap dat ik u allen welkom heet bij Next Century. Mijn naam is Melanie Araujo, en ik ben 27 jaar jong. Ik heb van jongs af aan een onwankelbare passie gehad voor het werken met kinderen. Deze liefde voor kinderen is diepgeworteld in mijn opvoeding, aangezien mijn moeder ook gastouder was en ik via haar geleerd heb hoe belangrijk het is om een veilige en inspirerende omgeving voor kinderen te creëren.

Mijn professionele reis heeft me de kans geboden om ervaring op te doen in heel Nederland, waar ik heb kunnen leren en groeien door directe interactie met kinderen. Deze ervaringen hebben mijn overtuiging versterkt dat ieder kind uniek is en het verdient om te gedijen in een omgeving die hun groei en ontwikkeling koestert.

Ik kijk er enorm naar uit om met u allen samen te werken en te bouwen aan een geweldige plek waar uw kinderen kunnen leren, spelen en groeien. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft of als er iets is waarmee we u van dienst kunnen zijn. Samen zullen we bij BSO Next Century een boeiende en verrijkende ervaring creëren voor uw.”

– Melanie Araujo, Directeur Next Century Kinderopvang

Categories: Uncategorized